Chill dag
3 oktober 2018
Vandaag een dag met met weinig op het programma.
Lekker ontbeten met zijn allen met vers fruit, yoghurt, noten, verse kokos en een cracker met een gekookt ei.
De er moest nog wat schilderwerk worden afgemaakt, hup weer de handen uit de mouwen en met zijn allen hebben we het weer gefixed en alles afgemaakt. Daarna een gesproken met Anne, de directrice van het KVTC, Anne is een Nederlandse vrouw die hier al vanaf het begin af aan is bij betrokken. Ze heeft haar levensverhaal vertelt en wat haar gedreven heeft om alles in Nederland achter te laten, en de mensen in Afrika te helpen. Zo inspirerend om te horen. In de middag onze jurken gepast en de jurk is goedgekeurd. Nu kunnen de meisjes van het naai atelier de finishing touch uitvoeren. Daarna met zijn allen een wandeling door de Busch Busch naar de markt van Keboschi. Daar aangekomen hebben we verse groente ingeslagen en een sim kaart zodat ik altijd kan bellen en internet bij de hand heb. We hebben ook Afrikaanse oliebollen
en andere lokale gebakken hapjes gekocht. Nu is het tijd voor een bezoekje aan de dorps kroeg. Daarna nog kinderen knuffelen en dan lopen we weer terug door de Busch Busch naar het KVTC. Daar aangekonmen is het tijd voor eten. Yeahhhh food kip patat maar zonder appelmoes.
Deze avond niks op het programma, goede gesprekken en bier met Afrikaanse oliebollen en andere gebakken snacks, na een kopje gember thee is het tijd om te gaan slapen.
Lekker ontbeten met zijn allen met vers fruit, yoghurt, noten, verse kokos en een cracker met een gekookt ei.
De er moest nog wat schilderwerk worden afgemaakt, hup weer de handen uit de mouwen en met zijn allen hebben we het weer gefixed en alles afgemaakt. Daarna een gesproken met Anne, de directrice van het KVTC, Anne is een Nederlandse vrouw die hier al vanaf het begin af aan is bij betrokken. Ze heeft haar levensverhaal vertelt en wat haar gedreven heeft om alles in Nederland achter te laten, en de mensen in Afrika te helpen. Zo inspirerend om te horen. In de middag onze jurken gepast en de jurk is goedgekeurd. Nu kunnen de meisjes van het naai atelier de finishing touch uitvoeren. Daarna met zijn allen een wandeling door de Busch Busch naar de markt van Keboschi. Daar aangekomen hebben we verse groente ingeslagen en een sim kaart zodat ik altijd kan bellen en internet bij de hand heb. We hebben ook Afrikaanse oliebollen
en andere lokale gebakken hapjes gekocht. Nu is het tijd voor een bezoekje aan de dorps kroeg. Daarna nog kinderen knuffelen en dan lopen we weer terug door de Busch Busch naar het KVTC. Daar aangekonmen is het tijd voor eten. Yeahhhh food kip patat maar zonder appelmoes.
Deze avond niks op het programma, goede gesprekken en bier met Afrikaanse oliebollen en andere gebakken snacks, na een kopje gember thee is het tijd om te gaan slapen.
Groetjes Richard en Hennie
Het ontbijtje zal best hebben gesmaakt. Zoals jij schrijft, lijkt het prima.
Het schilderen gaat je goed af, je wordt nog een hele goeie doe het zelfer. Verder lekker genoten, niks mis mee. Ben benieuwd hoe de Afrikaanse oliebollen smaakten. Nou weer op naar de volgende dag. In Grave is alles goed, mooi weer, dus we kunnen daar ook van genieten.
Lieve groeten, Tonnie๐
Fijn om te horen dat het eten goed smaakt , en veel vitaminen zijn, . Dat kan jij nu heel goed gebruiken, ter voorbereiding op de grote klim, die eraan zit te komen.๐ช๐ป๐ช๐ป๐ช๐ป๐๐geniet nu maar lekker, en spaar zoveel mogelijk je krachten voor straks. Wij genieten in Wijchen ook van het mooie weer. ๐๐ een hele dikke Knuffel van Pa en Ma.๐๐๐๐ Liefs
Nog een dag hier, morgen is het verhuisdag, morgenavond d komt de rest van het team en maandag begint de klim. Het tweede avontuur
Groetjes uit Grave. Jos en Tonnie.